затвори
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на поръчки над 90 лв.
СИГУРНОСТ при разплащанията
НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
0
Extase > Таблици с размери

Таблици с размери

Как правилно да определим размера на бельото?

Съвети от EXTASE-FASHION:
Правилно определеният размер на бельото е основата! Затова е много важно преди поръчката да определите кой размер е най-подходящият за Вас. Затова служат тези таблици – в тях според своите мерки лесно ще определите правилния размер. А как точно да се премерите правилно? Това е лесно – тук са указанията.

За правилното определяне на размера на сутиен или долно бельо са най-важни следните четири параметъра: гръдна обиколка под бюста, през бюста, обиколка на талията и обиколка на ханша.

Съветваме ВИ: Ако има отклонение от идеалните размери, дадени в ръстово размерните таблици (например при избора на мъжка пижама), трябва да имате предвид, че съществуват 4 основни измервателни точки при определяне на Вашия точен размер:

След направените измервания изберете размера, в който ще се чувствате възможно най-комфортно. При колебание в избора Ви на размер, Ви съветваме да ни изпратите Вашите измерени данни за консултация със специалист.

Сега вече можете да изберете размера си в следващите таблици. Само още едно важно предупреждение: почти всеки снабдител има своите собствени таблици с размери. Те са поместени под универсалните таблици (виж долу). Ако сте избрали конкретен продукт и искате да определите размера си, в дясно от него е разположен малък сантиметър и текст "ТАБЛИЦА С РАЗМЕРИ".Клинете веднъж върху текст "ТАБЛИЦА С РАЗМЕРИ" и ще отидете на съответната таблица. Сравнете дали размерът на дадения модел съвпада с предложението.

Size Guides BOYS Size Guides GIRLS Size Guides MEN Size Guides WOMEN