затвори
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на поръчки над 90 лв.
СИГУРНОСТ при разплащанията
НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
0
Extase > Доставка

ДОСТАВКА

Доставката на поръчки, съдържащи продукти, предлагани от www.extase-fashion.com се извършва с куриерска фирмa Спиди /Speedy/, до посочения офис на спедиторската фирма или зададен от вас адрес за доставка . Стойността й се начислява преди финализиране на поръчката. Срокът на доставка традиционно е от 1 до 3 работни дни (с изключение на събота и неделя и официални празници).Когато заявявате Вашата поръчка на EXTASE-FASHION, моля не забравяйте да посочите Вашето име, точен адрес за доставка и телефон за обратна връзка.

Време за приемане на поръчки – от Понеделник до Петък - 09,30-18,00 часа, по време на официални празници, събота или неделя се обработват в първия работен ден след това. 

В случай на изчерпване на наличността, може да получите пратката си на по-късен етап след уточняване на телефон + 359 878 744 487.

След направената поръчка, наш служител ще се свърже с Вас на посочения от вас телефон за потвърждение.

Направената от Вас поръчка до 16,00 часа ще бъде обработена и изпратена още същия ден. Поръчката ще Ви бъде доставена в рамките на 1-3 работни дни от куриерска фирма Спиди /Speedy/.

При отказ да приемете доставената стока, разходите за обратната доставка се поемат от Вас.

Доставката е безплатна за поръчки над 90 лв.