затвори
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на поръчки над 90 лв.
СИГУРНОСТ при разплащанията
НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ
0
Extase > Връщане и замяна

Връщане и замяна

Формуляр за връщане,замяна и рекламации, изтегли тук >>

Изделията на EXTASE-FASHION са със същата гаранция, каквато е предоставяна от стандартните магазини за бельо. В наш интерес е да уредим Вашата рекламация в най-кратък срок.
Ако след доставката забележите, че Вашата онлайн покупка е дефектна или повредена, ние ще приемем връщане на неупотребявани стоки до 1 ден от датата на доставката, с изключение на бельо.
Връщане или замяна могат да бъдат приети, само ако са неизползвани, бъдат изпратени в оригиналните си опаковки, с цялата придружаваща ги документация и прикрепени всички етикети към тях. По хигиенични причини не можем да приемем връщане на продукт, който е бил носен или е бил в директен контакт с кожа.

РЕКЛАМАЦИИ

Законоустановеният срок за разглеждане на рекламация е 30 дни, след датата на заявяването й.
При връщане на стоката, моля приложете описание на причината за рекламацията и копие от фактурата за закупената стока или информация за Вас, с която да идентифицираме Вашата покупка (най-често това е име, на което сме изпратили поръчката или въведен телефонен номер). Mоля, посочете номера на банковата сметка, по която желаете да Ви бъде възстановена сумата по върнатия продукт, в случай че Вашата рекламация бъде призната.
Моля да не забравите да ни предоставите пълна информация за контакт с Вас, включително имейл и телефонен номер, на които да Ви уведомим за хода на рекламацията.
В случай,че рекламацията е призната, Вашите транспортни разходи по връщането на продукта ще бъдат възстановени до 14 дни от получаването на върнатата стока.

Адрес за връщане на стока

“Тони’К” ЕООД
Ул. Тракия 48
4000 Пловдив
БЪЛГАРИЯ

Връщане,замяна и рекламация ще бъдат приемани, единствено с правилно попълнен Формуляр.
Транспортните разходи при връщане на стоката се поемат от клиента. Пратки, изпратени с наложен платеж, няма да бъдат приемани и ще бъдат връщани обратно на клиента. За изпращане на стоката обратно молим да използвате куриерски услуги. Пратки изпратени към Extase-fashion.com с Български пощи не се приемат .
Стандартен формуляр за упражняване право на отказ при online покупки можете да изтеглите оттук
Линк към Комисия за защита на потребителите (КЗП) https://kzp.bg
Линк към платформата за решаване на потребителски спорове на Европейската комисия: http://ec.europa.eu/consumers/odr