0

РЕКЛАМАЦИЯ

Изделията на EXTASE-FASHION са със същата гаранция, каквато е предоставяна от стандартните магазини за бельо. В наш интерес е да уредим Вашата рекламация в най-кратък срок.

Ако след доставката забележите, че Вашата онлайн покупка е дефектна или повредена, ние ще приемем връщане на неупотребявани стоки до 3 дни от датата на доставката.

Връщане или подмяна могат да бъдат приети, само ако са неизползвани, бъдат изпратени в оригиналните си опаковки и с прикрепени всички етикети към тях. По хигиенични причини не можем да приемем връщане на продукт, който е бил носен или е бил в директен контакт с кожа.
Законоустановеният срок за разглеждане на рекламация е 30 дни, след датата на заявяването й.

При връщане на стоката, моля, приложете описание на причината за рекламацията и копие от фактурата за закупената стока или информация за Вас, с която да идентифицираме Вашата покупка (най-често това е име, на което сме изпратили поръчката или въведен телефонен номер). Mоля, посочете номера на банковата сметка, по която желаете да Ви бъде възстановена сумата по върнатия продукт, в случай че Вашата рекламация бъде призната.

Моля да не забравите да ни предоставите пълна информация за контакт с Вас, включително имейл и телефонен номер, на които да Ви уведомим за хода на рекламацията.

В случай,че рекламацията е призната, Вашите транспортни разходи по връщането на продукта ще бъдат възстановени до 14 дни от получаването на върнатата стока.

Адрес за връщане на стока

Тони-К ЕООД
Ул. Тракия 48
4000 Пловдив
БЪЛГАРИЯ

Транспортните разходи при връщане на стоката се поемат от клиента. Пратки, изпратени с наложен платеж, няма да бъдат приемани и ще бъдат връщани обратно на клиента. За изпращане на стоката обратно молим да използвате куриерски услуги.

Стандартен формуляр за упражняване право на отказ при online покупки можете да изтеглите оттук

Линк към Комисия за защита на потребителите (КЗП) https://kzp.bg

Линк към платформата за решаване на потребителски спорове на Европейската комисия: http://ec.europa.eu/consumers/odr

За допълнителни въпроси относно рекламация, моля, свържете се с нас на имейл eshop@tony-k.com или на телефон 0878 744487.